dsc06578
Projectdoeken

 

Projectdoeken kennen vele toepassingen, of het nu gaat om evenementen, bouwlocaties, tijdelijke reclameboodschappen of sfeerbeelden in of aan bedrijfspanden. Vele bedrijven in de makelaars- en vastgoedsector maken hier gebruik van. Op te bouwen locaties aan gevelsteigers en muren van panden wordt dit veelvuldig toegepast.

Met de projectdoeken van Trendstar Reclame is ieder denkbaar project voor congressen, beurzen en evenementen uitvoerbaar en binnen handbereik. Projectdoeken kunnen worden uitgevoerd in verschillende printtechnieken en printprocessen om zo elk denkbaar oppervlak tot een sterk communicatiemiddel te maken dat onmiddellijk de aandacht trekt.

Trendstar Reclame heeft een brede ervaring in het ontwerpen, maken en plaatsen van projectdoeken. Het grote voordeel is dat u uw reclame uiting/ boodschap snel verwisselbaar en aantrekkelijk in prijs is. Vooral voor tijdelijke oplossingen is dit een ideaal medium.

De projectdoeken worden in speciale daar voor ontwikkelde frames geplaatst met spanrubbers, de afmeting variƫrend van 10 tot een paar honderd vierkante meter zijn in alle denkbare varianten te realiseren.